Π. Γ. Χαρμπής - "Σαν μυθιστόρημα η ζωή μου": παρουσίαση σε Ναύπλιο και Ερμιόνη























Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή με τίτλο "Σαν μυθιστόρημα η ζωή μου, Από την Αρκαδία και την Ερμιονίδα έως τη Μικρά Ασία και τους τόπους της εξορίας, 1896-1975στο Ναύπλιο την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ομιλητές στο Ναύπλιο θα είναι η Τασούλα Βερβενιώτη, Ιστορικός (Η αυτοβιογραφία ως ιστορική πηγή), η Μυρσίνη Σαμαρά, Φιλόλογος (Τα χειρόγραφα του συγγραφέα με το βλέμμα του επιμελητή του βιβλίου)ο Γιώργος Π. Χαρμπής (Αναμνήσεις από τον πατέρα μου, Παναγιώτη Γ. Χαρμπή) και ο Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος (Το βιβλίο του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή, μια κατάθεση ψυχής).

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί, επίσης, και στην Ερμιόνη την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας.

Ομιλητές στο Ναύπλιο θα είναι η Τασούλα Βερβενιώτη, Ιστορικός (Η αυτοβιογραφία ως ιστορική πηγή), η Μυρσίνη Σαμαρά, Φιλόλογος (Τα χειρόγραφα του συγγραφέα με το βλέμμα του επιμελητή του βιβλίου)ο Γιώργος Π. Χαρμπής (Αναμνήσεις από τον πατέρα μου, Παναγιώτη Γ. Χαρμπή), ο Τάσος Χατζηαναστασίου, Δρ. Ιστορίας και Εκπαιδευτικός (Το βιβλίο του ΠανΧαρμπή ως ιστορική πηγή)  και ο Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος (Το βιβλίο του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή, μια κατάθεση ψυχής).

Σας περιμένουμε όλους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πορτρέτα πολιτικών»: 11 διαδικτυακές διαλέξεις + 1 δια ζώσης ημερίδα (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024)

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Επιστημονική ημερίδα «Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση 1821: Νέες έρευνες και ερωτήματα»

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων